ГОРЕЩИ ТЕЛЕФОНИ
x
sleephouse.bg


ПОРЪЧАЙ ПО
ТЕЛЕФОНА:


0878 625 635
082 594 200

РЕГИСТРИРАЙ СЕ
x

Регистрирай се в
www.sleephouse.bg
и пазарувай с

ОТСТЪПКА

Възползвай се от нашата
програма за Лоялни
Клиенти сега!

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕЗа максимално удовлетворение и улеснение на своите клиенти Онлайн Магазин SleepHouse.bg предлага различни методи на плащане. Всеки клиент има възможността да избере подходящия за него метод на плащане съобразно индивидуалните си нужди и желания.

1. Стандартен банков превод

В случай, че сте решили да заплатите избраната от Вас стока чрез стандартен банков превод, е необходимо да направите поръчка през платформата, посочвайки че желаете плащане чрез стандартен банков превод.
Наш служител ще Ви изготви фактура за авансово плащане за направената от вас поръчка. На база издадения документ можете да направите Вашето плащане през който и да е банков офис или в касите на EasyPay.

2. Плащане при доставка

Ние Ви предоставяме възможност и за заплащане на поръчката при доставка. Това е най-популярният и най-предпочитаният сред Kлиентите метод за плащане. При него заплащате сумата на куриера в момента , в който той Ви доставя продукта. Моля, имайте в предвид, че ако е нужно производителя да изработи изделието и това отнема повече време, ще има нужда от заплащане на аванс, за да потвърдите поръчката си.

3. На изплащане, чрез Кредитна институция

Ако желаете да закупите стоки на изплащане, можете да ползвате услугите на TBI Bank и UniCredit. За да закупите продукт на изплащане е необходимо да изберете тази опция в количката и да следвате стъпките на системата.

4. Заплащане в офиса на sleephouse.bg

Можете да посетите офиса ни в гр. Русе и да заплатите поръчаните от Вас стоки на място.