ГОРЕЩИ ТЕЛЕФОНИ
x
sleephouse.bg


ПОРЪЧАЙ ПО
ТЕЛЕФОНА:


0878 625 635
082 594 200

РЕГИСТРИРАЙ СЕ
x

Регистрирай се в
www.sleephouse.bg
и пазарувай с

ОТСТЪПКА

Възползвай се от нашата
програма за Лоялни
Клиенти сега!

КАК ДА ПОРЪЧАМ ОНЛАЙНПоръчването от сайта e бързо и лесно. Просто следвайте по-долните стъпки. В случай, че имате някакви въпроси, моля свържете се с нас на указаните телефони и email адреси. Нашите консултанти с радост ще ви помогнат.

  • Добавете продукти в кошницата - запознайте се добре с продуктите на „АЛМАРКЕТ” ООД. Характеристиките на всяко изделие са подробно описани. Премерете всички предимства и функции на продукта и ако те Ви удовлетворяват натиснете бутон „Купи сега”. Посредством това действие Вие добавяте продукта във виртуалната Ви кошница и отбелязвате съгласие с характеристиките и параметрите на продукта. Това не означава, че го купувате. В последствие Вие можете да промените количествата или да го премахнете от кошницата. Извършете същото действие и за останалите продукти, които желаете да закупите.
  • Прегледайте Вашата виртуална кошница – в горния десен ъгъл на Вашия екран се визуализира картинка на кошница. Щракнете с курсора върху нея.Това действие ще Ви отведе във Вашата кошница. Тук можете да видите всички продукти, които сте добавили. Посредством бутона за изтриване, Вие можете да премахнете даден продукт от нея. В кошницата можете също да промените количеството на съответен продукт, който желаете. По подразбиране количеството е единица.
  • Потвърдете продуктите от Вашата кошница – след като сте добавили всички продукти, които желаете, е необходимо да потвърдите, че наистина искате да закупите тези продукти. За да потвърдите Вашата кошница, е необходимо да натиснете бутон „Следваща стъпка”. С това действие Вие се съгласявате с продуктите, които са описани в кошницата, както и с тяхното количество.
  • Въведете Вашите данни – Моля попълнете всички задължителни данни, които са ни необходими, за да изработим и доставим Вашата поръчка. В случай, че желаете да Ви бъде издадена фактура, попълнете изискуемата информация. Следващото важно нещо което трябва да отбележите е„начина на плащане“ и да отбележите, че сте съгласни с Общите условия на сайта. Натиснете бутон „Следваща стъпка”.
  • Направете Вашата поръчка – за да подадете поръчка към „АЛМАРКЕТ” ООД, е необходимо да натиснете бутон „Потвърди”. С това действие Вие ни изпращате Вашата поръчка и подписвате договор за доставка, от който произтичат отговорностите на страните.
    В знак, че Вашата поръчка е приета, Вие ще получите съобщение на указаната от Вас електронна поща. 
В знак, че Вашата поръчка е приета, Вие ще получите съобщение на указаната от Вас електронна поща.